DE MANDARIJN NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Mandarijn Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 18:48 Het eten was lekker maar Ik bestel bij thuisbezorg en ik moet het zelf ophalen Dan is het toch niet thuisbezorgen lijkt mij en dat vind ik dan wel weer jammer
14 mei 2024 om 20:16 Smaak eten altijd goed bezorging pfff.bij bestellen staat er 25 tot 45 minuten. Komt het uiteindelijk bijna 2 uur later En weer met aantal bakken deksel los.saus ligt gewoon in de tas. Erg jammer. Zeker dat het vaker gebeurd is.
9 mei 2024 om 19:01 Duurde wat lang voordat er bezorgd werd.
25 apr 2024 om 20:59 Uitstekend bezorgd en prima maaltijd
20 apr 2024 om 19:45 Loempia was doorweekt ipv knapperig en prijs kwaliteit verhouding te weinig. Niet gewend van de manderijn.
16 apr 2024 om 21:15 Goede kwaliteit en warm
14 apr 2024 om 18:14 Prima ervaring Eten was er vlot en goed warm
10 apr 2024 om 20:02 Prima en ook nog goed warm
1 apr 2024 om 20:35 Het eten was ok, maar zeker niet de 2 uur en 45 minuten wachttijd waard. Dus bestel op tijd, of bestel elders. @thuisbezorgd, waarom kan ik max 90 minuten selecteren? Ik had behoefte aan optie 165 minuten.
26 mrt 2024 om 22:57 Alles uitstekend!
22 mrt 2024 om 20:10 Vroeg besteld Was 5 minuutjes later,voor insteek probleem Eten was goed warm en lekker
6 mrt 2024 om 9:58 was echt lekker